Service

Inkopen

Wilt u graag uw machine verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialist zal een afspraak met u maken om naar de machine te komen kijken. Dezelfde dag nog brengen wij een bod uit op uw machine. Wij zijn onder andere geïnteresseerd in heftrucks, hoogwerkers, verreikers, generatoren, grondverzet en wegenbouwmachines.

Maak een afspraak met onze specialist

Verkopen

DZM Machinery heeft meer dan 100 machines dagelijks op voorraad op een 5000 m² binnen- en buitenterrein. Ons specialisme betreft heftrucks, minigravers, hoogwerkers, verreikers, rupsgraafmachines, tractoren, wiellader, dumpers, generatoren, asfaltwalsen, aanbouwdelen en onderdelen.

Bekijk onze openingstijden

Wereldwijd transport

DZM Machinery kan wereldwijde transporten per vrachtwagen of per schip organiseren. Met ons vakbekwame personeel ontzorgen wij u als klant. Wij zorgen ervoor dat uw transport op een veilige en snelle manier geregeld wordt. DZM Machinery beschikt over een eigen dieplader en truck om elke machine snel op de plaats van bestemming te krijgen.

Wanneer u zelf het transport regelt, zorgen wij ervoor dat uw machine op een veilige manier geladen wordt. Daarnaast kunnen wij de machine, indien gewenst, demonteren voor veilig transport.

Onderhoud & keuringen

Wij kunnen service en onderhoudsbeurten uitvoeren in onze eigen werkplaats. Daarnaast kunnen wij uw machine laten keuren door onze eigen keuringsmeester. Bel onze planning voor het inplannen van een onderhoudsbeurt.

Plan een afspraak

Reparatie

Het kan voorkomen dat uw machine defect is en gerepareerd moet worden. Dit is voor ons geen probleem. Wij kunnen de reparatie voor u uitvoeren in onze eigen werkplaats en hebben tevens een spuiterij tot onze beschikking om eventuele schade na de reparatie opnieuw te spuiten.

Plan een afspraak

Heb je een vraag?

Wij staan altijd voor je klaar!

Je kan ons bellen
+31 345 520 715
Je kan ons mailen
sales@dzm-machinery.com

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media functies te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, reclame- en analysepartners, die deze informatie kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.